Вход и Регистрация
Безплатна Доставка до офис при поръчки над 100лв.

Условия за ползване

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между www.bamb.bg (наричан по-долу ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите (КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.bamb.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www.bamb.bg (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от www.bamb.bg като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или e-mail адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат  и приемате настоящите условия.

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от www.bamb.bg 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Всички поръчки направени до 14.00ч. се обработват на същия ден (освен в случаите, в които има много голяма натовареност, тогава може да отнеме малко повече време) . Всички поръчки направени след 14.00ч. се обработват на следващия  работен ден. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали, както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени по телефона за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става по телефона, с което поръчката се счита за активна и постъпила за обработка. В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка Наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашия профил в www.bamb.bg

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти,  които сте поръчали, плюз цената за доставка, която е около 6.50лв. до офис на Еконт, и около 8.50лв. до личен адрес за всички населени места на територията на Република България за поръчки до 100 лв.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.

РЕКЛАМАЦИЯ

Рекламация може да се направи, в следните случаи:

В тези случаи е необходимо да се свържете с нас на [email protected] или на 0884920321 и да заявите, че желаете връщане или замяна на въпросния/те артикул/ли. Връщането трябва да се извърши до офис на куриерска фирма "Еконт" (наш служител ще Ви информира за точният адрес), и то е за сметка на клиента. След получаването и констатирането на дефекта или несъответствието, в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще Ви бъде изплатена сумата. В тези случаи www.bamb.bg ще възстанови транспортния разход по връщане на стоката единствено и само ако са спазени инструкциите за връщане.

magnifier